Köpvillkor

Köpvillkor
Vi förbehåller oss för eventuella tryckfel. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

 

Frakt
Vi levererar till hela världen !
Inom Sverige: Fri frakt på alla beställningar som överstiger 599 kr.
I annat fall enhetsfrakt 59 kr.

Till nordiska länder: Finland, Åland, Norge och Danmark tillkommer
119 sek i enhetsfrakt. 
Till övriga länder tillkommer 199 sek i enhetsfrakt.

 

Moms
I priserna ingår moms med 25 %.

 

Leveranstid
Normalt skickar vi Din order inom 1-3 dagar. Vanligtvis sker våra leveranser som brev med Postnord, men vid större beställningar anlitar vi Schenker. Vi tar inget ansvar för Postnord/Schenkers leveranstider och/eller hantering. Om  leveransförsening uppstår från vår sida, meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar.

 

Betalningsalternativ
Enkel, säker och trygg betalning med kreditkort eller via PayPal.
Dina kreditkorts- eller bankkontonummer visas ej för säljaren.

 

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och är i oförändrat skick, det vill säga oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp. Kontakt med oss måste ha skett innan retur.

 

Återbetalningar
Vid eventuell återbetalning krediteras samma konto som betalningen gjordes ifrån. Vi har inte tillgång till kundens kontouppgifter.  Återbetalningen sker omgående när vi har mottagit och godkänt returen.

 

Byte
Vid byte till annan produkt, debiteras eller återbetalas eventuell mellanskillnad. Kunden står för returfrakt och frakten på den nya ordern.

 

Hantering av personuppgifter i enlighet med GDPR
Vi är mån om din integritet. När du lägger din beställning hos oss kan Du vara säker på att vi aldrig lämnar ut uppgifter om dig till tredje part. När du uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer i samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.