Köpvillkor

Köpvillkor
Vi förbehåller oss för eventuella tryckfel. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

 

Frakt
Inom Sverige:
Vi erbjuder fri frakt till våra kunder på beställningar som överstiger 750 kr. 
 I annat fall enhetsfrakt 59 kr.
  

Övriga världen:
Vi skickar till hela världen. Om ni önskar beställa från oss utanför Sverige tillkommer faktisk fraktkostnad. Kontakta oss innan beställning för att få information om korrekt kostnad.

 

Moms
I priserna ingår moms med 25 %.

 

Leveranstid
Normalt skickar vi Din order inom 1-3 dagar. Vanligtvis sker våra leveranser med Postnord. Vi tar inget ansvar för Postnords leveranstider och/eller hantering. Om  leveransförsening uppstår från vår sida, meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar.

 

Betalningsalternativ
Enkel, säker och trygg betalning med kort eller Paypal. 
Dina kreditkorts- eller bankkontonummer visas ej för säljaren.

 

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, det vill säga oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och Öppet köp. Kontakt med oss måste ha skett innan retur.

Vid nyttjande av ångerrätten utan särskild anledning, har du som inte kund inte rätt att återfå pengarna för ursprungsfrakten som du betalade vid köpet, utan endast återbetalning av varans kostnad. Om du däremot har skickat tillbaka varan på grund av att den är defekt, inte motsvarar beskrivningen eller ett liknande fel från vår sida ska du givetvis bli kompenserad även för ursprungsfrakten.

 

Återbetalningar
Vid eventuell återbetalning krediteras samma konto som betalningen gjordes ifrån. Vi har inte tillgång till kundens kontouppgifter.  Återbetalningen sker omgående när vi har mottagit och godkänt returen.

 

Byte
Vid byte till annan produkt, debiteras eller återbetalas eventuell mellanskillnad. Kunden står för returfrakt och frakten på den nya ordern.

 

Hantering av personuppgifter i enlighet med GDPR
Vi är mån om din integritet. När du lägger din beställning hos oss kan Du vara säker på att vi aldrig lämnar ut uppgifter om dig till tredje part. När du uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer i samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.